Sociální sítě
Nahoru

V kůži Pařížanky! Alespoň na chvíli…

web_LC_PARIS_PREMIER_IVOIRE_CMYK

„How to be Parisian“ patří na google k často vyhledávaným frázím. Většina Pařížanek kolem sebe totiž šíří ono zvláštní fluidum, kvůli němuž muži ochotně vypínají racionální čidla ve svých hlavách a propadají stavům lehkého šílenství. Přirozený sex-appeal samozřejmě pouhým hromaděním „matérie“ nezískáte, vhodně zvoleným outfitem ho však můžete umně podpořit.

web_LC_PARIS_PREMIER_SS2017Na poli pařížského půvabu je zajímavou novinkou především ručně šitá „kráska“ Longchamp Paris Premier, která vzdává hold řemeslnému umění oblíbené francouzské značky. Není vůbec divu, že si ji oblíbilo tolik celebrit. Ve své ruce ji během letošního jara hrdě třímala například manželka George Clooneyho Amal či španělská modelka Eugenia Silva. Do svého outfitu ji zahrnula také americká herečka Jessica Chastain. Čím přesně slavné tváře zaujala? Především tou nejkvalitnější telecí kůží, velkorysým úložným prostorem a absolutní nadčasovostí! Více přímo na stránkách: longchamp

web_LC_PARIS_PREMIER_MARINE_CMYK

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.