Sociální sítě
Nahoru

Pryč s podbradkem

Ženský půvab přitahuje mužskou pozornost různými způsoby, ale málokoho na ženě upoutá dvojitý podbradek. Tato vada ubírá na kráse oběma pohlavím a patří mezi ty, které těžko ukryjete před pohledy okolí. Svoji roli může sehrát genetika, nezdravý životní styl i přibývající věk. Jednoduchým a účinným řešením, které tento problém odstraní, je liposukce podbradku na pražské klinice plastické a estetické chirurgie Formé clinic, díky níž získáte pevný profil i sebevědomí.

Dvojitá brada náleží k těm částem těla, na které nepůsobí účinky krémů ani každodenní cvičení. „V posledních letech se odstranění podbradku řadí mezi velmi žádané zákroky a vedle liposukce obličeje mají klienti stále častěji zájem také o liposukci podbradku,“ říká Andrea Šifnerová, ředitelka Formé clinic. Při ošetření dochází k minimalizování dvojité brady a současně k vypnutí pokožky. Plastický chirurg aplikuje do podbradku lokální anestetikum a jemnou kanylou napustí ošetřované místo v oblasti podkoží tumescentním roztokem. Následně pomocí speciální kanyly dojde k odsátí tuku. „Jako každou liposukci na naší klinice, i liposukci podbradku provádíme s využitím nejnovější technologie přístrojem Body Jet. Jedná se o jednu z nejúčinnějších metod, jak se rychle a téměř bez bolesti zbavit přebytečného tuku. Oproti klasické liposukci má tato metoda několik významným předností. Zákrok se provádí bez celkové anestezie a jeho výhodou je, že pojivová tkáň, nervy a cévy v okolí ošetřované partie zůstávají mnohem méně traumatizovány než u jiných metod. Hojení i celková doba rekonvalescence je proto výrazně kratší,“ vysvětluje primář Petr Jan Vašek, renomovaný odborník na oblast hlavy a krku, který s MUDr. Petrem Hýžou zákroky na Formé clinic provádí.

Pokud přemýšlíte o tom, že se svojí druhou bradou nechcete prožít celý život, liposukce podbradku je velmi účinný způsob, jak lehce a téměř bez bolesti dosáhnout vyrýsovaných kontur obličeje. Po ošetření si naplánujte týden v domácím léčení, během kterého vymizí i případné modřiny a otoky. Z kliniky odejdete se speciálním kompresním ohlávkem, který neodložíte celý týden po zákroku. Další týden můžete jeho nošení omezit na 12 hodin denně. Pokud ale sportujete, tyto aktivity budete muset alespoň na dva týdny omezit. Zákrok vás pak vyjde na 15 000 Kč.

 

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.