Sociální sítě
Nahoru

Kontinentální postele Spirit: Spánek, který má duši

Kdo by nechtěl to nejlepší z nejlepšího? Řekněme, užívat si královského spánku. Víme, že zdravý a hodnotný spánek je výsledkem mnoha faktorů, ale jedním z nejpodstatnějších je správně zvolené lůžko. A protože právě v tom firma Hilding Anders vyniká a patří mezi špičku, nemusíte nadále o něm už jen snít, ale můžete si rovnou královský spánek začít užívat.

PK5D2695_RETUScutKontinentální postele Spirit nebo Spirit Continental jsou navrženy a vyráběny s nejvyšším možným důrazem na pohodlí a podporu těla během odpočinku, na dlouhou životnost všech konstrukcí, snadnou údržbu a v neposlední řadě i na vzhled a styl. Kontinentální postele jsou zatím nejdokonalejším produktem, jaký do své ložnice můžete zakomponovat. Najdete je v královských palácích, nejluxusnějších hotelích světa či na elegantních jachtách, ale i ve všech ložnicích těch, kteří si řekli, že už žádné kompromisy s vlastním zdravím nepodstoupí. Tak jako Američané nebo Skandinávci, kteří si je již dávno zamilovali.

detail_PK5D2676Box spring tedy krabice s pružinami, nebo „základna s pružinami“ je tím malým tajemstvím. Typ postelí, jehož základ tvoří právě Box spring najdete dnes pod různými názvy po celém světě: Continental bed, American bed, Hotel bed, Scandinavian box spring bed. Mechanismus Box spring vynalezli v USA, Skandinávci jej dotáhli k dokonalosti a je základem postelí, jejichž jádro tvoří vícenásobný systém pružin poskytujících optimální podporu těla během spánku a komfortní výšku při vstávání.

PK5D2501_cutČím jsou kontinentální postele tak jedinečné? Spojují v sobě poznatky nejlepších odborníků a jsou konstruovány přesně na míru tak, aby nabízely nejdokonalejší možný spánek. Česko – slovenské postele Spirit Continental jsou mistrovským dílem zkušených domácích řemeslníků, pracujících s prvotřídními evropskými materiály, a českých a slovenských umělců, kteří doplnili postele výtvarnými prvky tak, aby se každá z nich stala uměleckou dominantou ložnice. Kontinentální postele rozeznáte na první pohled. Jsou vysoké, tvoří kompaktní celek díky 3 vyladěným vrstvám matrací, hutnosti konstrukce rámu a variabilitě designů. Spirit Continental nabízí 3 modely: Mayor, Senator a President.

PK5D2797_cutKaždá postel má tzv. základnu (I. vrstva – matrace, ukrytá v „boxech“) tedy spodní díl. Vždy 2 vrstvy pružení (zdvojené matracové jádro) tvoří různé kombinované taštičkové pružiny (Pocket, Mini-Pocket, Mini-Bonell)

zajišťující, spolu s dřevěným rámem, stabilitu postele.

Dalším článkem je matrace (II. vrstva – „hlavní“ matrace), která tvoří střední díl postele, má volitelnou tuhost (tužší, střední, měkčí), podpírá tělo a udržuje páteř v optimální poloze tak, že se přizpůsobuje potřebám jeho jednotlivých partií. Napříč modely se liší pružinovou konstrukcí, rozvádějícími pěnovými vrstvami, výškou a „odezvou“. Hlavní matrace je složena tak, aby optimálně fungovala se základnou – jedná se o vyladěný konstrukční celek, o hodinový stroj Vašeho spánku. Proto není možné mezi jednotlivými modely postelí základny a hlavní matrace navzájem kombinovat, či zaměňovat.

Rovněž v hlavní matraci se nacházejí taštičkové pružiny (Pocket, Multi-Pocket nebo speciální Super-Multi-Pocket Airforce), kterých jsou tam tisíce. Navíc, zajišťují i dokonalé odvětrání vlhkosti. Všechny matrace jsou otočné, opatřeny pratelnou vrstvou potahu s ochranou proti klouzání (dokonalá soudržnost s ostatními vrstvami postele – základnou a topperem). PK5D2416APosledním dílem je tzv. topper (III. vrstva – „vrchní“ matrace), jehož cílem je jemně doladit pohodlí celé postele (tuhost, odrazovou pružnost, komfort objetí těla), a který si můžete zvolit sami. Jakýkoliv topper lze kombinovat s jakoukoli řadou postelí Spirit Continental. Na výběr je 6 různých verzí a jemně doladí drobné nuance v požadavcích na pohodlí a tuhost lůžka podle individuálního přání. V nabídce jsou latexové a paměťové toppery, ale také gelový či péřový. Toppery pro dvojlůžka jsou dodávány standardně v 1 kuse, pro maximální možné pohodlí a kompaktnost konstrukce.

Umělecké dílo a dominanta ložnice bude precizně dovedena k dokonalosti výběrem volitelné čalounické látky, volitelným čelem (dezén, výška, barva), dřevěnými, ručně vyráběnými designovými skleněnými nebo ručně kovanými nožkami (styl, výška), čímž Vy sami ovlivníte, že vzhled Vaší postele Spirit Continental bude mít dokonalý design, stane se nevšedním, individuálním a nadčasovým doplňkem interiéru. Všechny postele Spirit Continental mají plnou záruku 5 let a záruku 25 let na poškození dřevěných rámů nebo pružin. Jsou vyráběny výhradně z prvotřídních certifikovaných materiálů. Přejděte od snů k činům. Od královského spánku vás dělí už jen vzdálenost k nejbližšímu prodejci postelí Spirit Continental.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.