Sociální sítě
Nahoru

Za exkluzivní péčí do nejlepšího lázeňského hotelu ve Švýcarsku

Nikdy není dost pozdě na to začít se o sebe starat. Pokud máte pocit, že se sami nedonutíte, svěřte se do péče odborníků. Skvělou pomoc nabízí například švýcarský The Grand Resort Bad Ragaz. O jeho kvalitách hovoří mimo jiné i to, že byl letos již podeváté v řadě jmenován „Nejlepším lázeňským hotelem ve Švýcarsku“.

web_SpaSuites_PresidentialSuite_Essbereich_Cheminee

Pokud chcete zpomalit biologický proces stárnutí, dopřejte si nový anti-age program uznávaného odborníka Christiana Hoppeho. Jeho hlavním cílem je aktivovat přirozenou životní energii a vitalitu. Během léčebného pobytu máte jedinečnou šanci přeprogramovat své tělo tak, abyste mu postupně navrátili ztracenou rovnováhu.

Hotelreportage

Hotelreportage

V červenci si v Bad Ragaz přijdou na své také milovníci golfu, resort bude hostit již 21. ročník prestižního turnaje Swiss Senior’s Open Golf. Více na: www.resortragaz.ch

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.