Sociální sítě
Nahoru

Klára Spilková opět podpořila Lymfom Help

Na konci května odstartoval další ročník charitativního projektu Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou pod záštitou agentury Bestalent. První ze série 3 turnajů proběhl v Sokolově 24. května, kde nechyběla ani patronka akce Klára Spilková. Ta se 16. dubna stala vítězkou Ladies European Tour, která se konala v marockém Rabatu. Celý den trávila po boku hráčů a dodávala jim sebedůvěru pro dobré odpaly. Možná i proto se jednomu z hráčů podařilo trefit Hole in One! Jaromír Hájek se trefil na páté jamce pětkou železem a stalo se tak už po druhé v jeho životě. Cenu z vložené soutěže Nearest to the pin, kterou hráči hráli na 9. jamce s Klárou, si odnesl Jakub Němček. Ten poslal míček ze 160 metrů na krásných 60 centimetrů a v turnaji ho už nikdo neatakoval. Domů si tak odvážel nový bag od společnosti Golf House. Organizátoři Martin a Helena Beštovi za Bestalent, Lída Šimáčková za Lymfom Help a Klára SpilkováDruhý z turnajů v řadě se uskutečnil ve středu 14. června ve spolupráci s Erpet Golf Centrem. Hráči a jejich fanoušci se tentokrát přesunuli do Golf Clubu Mstětice. Už od ranních hodin přálo počasí dobrému startu dne. Po deváté hodině se účastníci začali sjíždět k místu turnaje a postupným startem vcházeli na hřiště až do 12 hodiny. Vložená soutěž bylo tentokrát Birdie derby. Hráči si vsázeli sami na sebe, zda dají birdie. A věřili si! Padlo neuvěřitelných 14 birdie a vytěžená částka 3 600 šla do kasičky Lymfom Help. Jeden z flightů s Klárou SpilkovouVyhlášení vítězů turnaje proběhlo v podvečer ve venkovních prostorách Golf Centra Erpet. Účastníkům poděkovala za jejich podporu Lída Šimáčková za spolek Lymfom Help a uvedla, k čemu vybranou částku letos použijí: „Letos vybranou finanční částku využijeme na podporu konkrétních pacientů v jejich dalším rozvoji a návratu do normálního života. Pacienti po ukončení léčby trpí mimo jiné problémy s pamětí. Zafinancovat bychom proto chtěli vzdělávací kurzy, například kurz fotografování, kurz práce s počítačem apod.“ Vyhlášení vítězí vždy v pozitiním duchuPohodová atmosféra, teplo, vůně grilovaného masa, cinkající skleničky a vysmátí hráči – tak se zakončil druhý turnaj letošního Lymfom Help Golf Tour. Třetí a poslední turnaj celé tour se odehraje v Loreta Golf Club Pyšely v polovině léta, a to 9. srpna. Vybraná částka ze všech tří turnajů bude poté předána spolku Lymfom Help. Vyhlášení vítězů Lymfom Help Golf Tour v Erpet Golf Centru (1)

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.