Sociální sítě
Nahoru

SKVĚLÝ ZVUK V KAPESNÍM PROVEDENÍ, TO JE STYLOVÉ BEOPLAY P2 S DOTYKOVÝM OVLÁDÁNÍM

Není to ani rok, co jsme informovali o skvělém a kompaktním Beoplay A1. Tentokrát ale Bang & Olufsen s designérkou Cecilií Manz zašli mnohem dál. Nové Beoplay P2 je ještě menší, s rozměry 14x8x2,8 cm se vejde do kapsy, a přitom nabízí kompletní funkční výbavu. Samozřejmostí je skvělý zvuk ze dvou reproduktorů se špičkovým výkonem 2x50W, obohacený o funkce handsfree pro telefonování i ovládání asistentů Google Now a Apple Siri. Příjemným bonusem je odolnost vůči stříkající vodě a prachu.

33696939442_47fec3bbfe_oZvuk je tradičně ukázkový, v celém frekvenčním pásmu 68 – 21 000 Hz hraje reproduktor čistě a kontrolovaně. A že vydrží až 10 hodin přehrávání na jedno nabití je v našich očích malý zázrak. Je tak ideálním parťákem nejen do města, ale především na výlety a vyjížďky na kole či motocyklu, kde záleží na výdrži a velikosti více než kde jinde.

33696940932_e4d03c5a01_oNovinkou je aplikace pro úpravu zvukové charakteristiky, ovládání hlasitosti a správu dotykových i pohybových gest. Ano, pryč jsou časy, kdy jste pro zastavení přehrávání museli hledat tlačítko. S Beoplay P2 se jednoduše dotknete jeho ochranné mřížky a můžete se oddávat poslechu, nebo si naopak dát pauzu. Pro přeskočení na další skladbu pak stačí reproduktorem zatřást.

Ať už se rozhodnete pro elegantně černé, královsky modré, nebo světlé Beoplay A2 v barvě pískovce, můžete si být jisti, že za doporučených 4 490 Kč stojí.

33853013035_87e0b3efce_o

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.