Sociální sítě
Nahoru

Show The Way – mladí návrháři představili své soutěžní kolekce

Pražský multifunkční prostor Vnitroblock hostil exkluzivní módní přehlídku finalistů reality show The Way, jejímž cílem je podpořit mladé talentové módní návrháře. Finálovou show doprovázela jako čestný host topmodelka původem z Ukrajiny žijící v New Yorku – Alina Baikova, která fotí pro Hermés, Dior, Givenchy a další světové značky. S radostí představila model od Jirky Kalfaře, který měl premiéru na letošním červeném koberci v Cannes.

web_the way berky lookbook 17

Show prezentovala VIP hostům tři kolekce, každou uchopenou unikátně jednotlivými designéry dle zadání soutěže, kdy tématem bylo: Heritage/dědictví s ohledem na udržitelnost. Právě udržitelnost se nyní v módním průmyslu stává nejen trendem, ale především nezbytností. Trojice finalistů, Pavel Berky, Lay Sedláková, Jiří Kalfař, která se o milionovou výhru utká v závěrečné epizodě 29. června, svými kolekcemi ohromila – kromě módní přehlídky i nadčasovými lookbooky vytvořenými pod taktovkou renomované fotografky Lucie Robinson.

web_the way kalfar¦î lookbook 07

web_the way kalfar¦î lookbook 08

web_the way sedla¦ükova¦ü lookbook 06

FOTO:  Lucie Robinson

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.