Sociální sítě
Nahoru

Union Glashütte s láskou k rychlosti

Další ročník závodu veteránů Sachsen Classic vypukne už 16. srpna a kromě Saska zavítá také k nám, a zastaví se na autodromu v Mostě. Pro tuto rally vzniknou opakovaně speciální hodinky krušnohorského výrobce Union Glashütte v limitované edici, které potěší nejenom jednotlivé piloty, ale také hodinářské aficionados. Jejich finální podoba bude známá až těsně před závodem. Dá se tedy zatím jen odhadovat, jaká bude jeho podoba. Z celé součastné produkce volba nejlépe sedí na nový Belisar Extreme Chronograph Sport. Ale kdo ví?

Chronograf inspirovaný světem motorů

Chronograf inspirovaný světem motorů

Letos odhalená novinka koneckonců opravdu zaujme. Nově ji totiž dotváří karbonová luneta svírající temně černý číselník s výraznými luminiscenčními indexy a částečně skeletovanými ručkami, které vydrží v chodu při plném nátahu celých 60 hodin. Samotný robustní 44mm chronograf vznikl z oceli a uchycen je na kartáčované kůži, kterou lze velmi snadno vyměnit za kaučukový náramek. Cena hodinek je navíc velmi příznivá a bude se pohybovat kolem 85 000 Kč, což je za originální design a skvělý automatický strojek, který vznikl v dílnách značky, dobrou volbou. Není jím totiž Valjoux 7753, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale jeho německá obdoba využívající jeho modifikovanou architekturu, nicméně s německými komponenty a novým pérovníkem.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.