Sociální sítě
Nahoru

Čistá linie postelí v nově otevřeném studiu JMP v Praze na Smíchově

Praha Smíchov, Radlická 10 je další adresou v nabídce JMP, s.r.o. Ryze česká firma zahájila svoji činnost v roce 1994. 1Značkové matrace z vlastní produkce, rošty, postele a ložnice v přírodním provedení převážně od českých a moravských výrobců, polštáře, přikrývky a další doplňky – to vše najdete ve specializovaných JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí. Ve Valašském Meziříčí firma provozuje také vlastní výrobu matrací, anatomických polštářů a částečně i postelových roštů. podzim1V JMP Studiích zdravého spaní® najdete několik řad značkových matrací a roštů. Jako první z vlastních výrobků firma uvedla na trh již v roce 1994 úspěšný lehací systém VALTY® – pružné rošty s matrací. Jedná se o zdravé a individuálně konstruované lůžko dle přání a požadavků zákazníka. Během let prošel tento systém několika inovacemi a u zákazníků je stále velmi oblíben. 2JMP Studio zdravého spaní® je největším prodejcem postelí a ložnic v přírodním provedení od českých a moravských výrobců. 4

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.