Sociální sítě
Nahoru

Nová letní kolekce Bogner ve znamení dálek a dobrodružství

Značka Bogner je symbolem cestování a nekončícího dobrodružství. Stejně tak je tomu i letošní rok, kdy jsou linie Bogner Woman a Sonia Bogner vedeny v duchu těch nejhezčích suvenýrů. Každý kus zahrnuje inspirativní prvek z dalekých cest po celém světě, zejména pak z exotických ostrovů v Karibském moři a Tichém a Indickém oceánu. 05_BOGNER_WOMAN_172_LOWRESNa kolekcích se podílela švédská ilustrátorka Veronica Ballard, která do nich přinesla zejména exkluzivní potisk ptáků. Ten v kombinaci s vyobrazenými květinami a balijskými potisky působí přímo nadpozemsky. Linie jsou protknuty také sportovním DNA, tedy atletickými symboly a pohodlnými, funkčními materiály. 01_BOGNER_WOMAN_172_LOWRESFilozofií kolekce je menší komplikovanost a uvolněnější styl v těch nejmodernějších kouscích. Bavlněné sako světlých barev a oranžová bunda s neonovým zipem jsou dokonalými příklady toho, že sportovní prvky a barvy mohou krásně souznět s tradičními módními vzory a vytvořit tak zcela nový, jednoznačně univerzální typ oděvu. 03_BOGNER_WOMAN_172_LOWRESJedním z nejvyšších vrcholů kolekce jsou materiály jako je hedvábí a nylon, které zdobí neonové barvy a květinové výšivky. Výsledkem je úžasné propojení elegance a sportovního světa. 04_BOGNER_WOMAN_172_LOWRESHlavní myšlenkou kolekce Sonia Bogner je propojení elegance a sportovních akcentů. Střihy a použité materiály jsou podpořeny exkluzivními vzory, potisky a propracovanými detaily. Hlavním hráčem je žakárový svetr z jemného materiálu, barevné kalhoty, ultra-lehká bavlněná blůza a bílé, krajkové šaty. 08_BOGNER_WOMAN_172_LOWRESDžínové košile s výšivkou v etnickém stylu a grafickým potiskem a sukně do pasu celek dokonale uzavírají. Vrcholem kolekce je pak džínová košile s třpytivými „SB“ iniciály na prsou. 10_BOGNER_WOMAN_172_LOWRES

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.