Sociální sítě
Nahoru

ZACAPA EDICIÓN NEGRA se inspirovala divokou Guatemalou

Letošní novinka v nabídce guatemalských rumů Zacapa Edición Negra je dalším klenotem z dílny slavné master blenderky Loreny Vasquéz. Rum je inspirovaný přírodními elementy Guatemaly a tmavým ohněm guatemalských sopek. Chuťovým profilem se odlišuje od populární lahve Zacapa 23. Svou vyváženou chuť i vůni získává ze sudů, ve kterých v chladném horském klimatu zraje.

497140Ostře svěží horský vzduch guatemalských vrcholků je jedním z klíčových detailů, díky kterým jsou rumy Zacapa tak oblíbené a unikátní. Blend pomalu zraje nejprve systémem solera v sudech po bourbonu, sherry, a vínech Pedro Ximénez. Na konci celého procesu rum dozrává ve znovu vypálených dubových sudech po bourbonu. Poslední uložení zvýrazňuje dřevité, kořeněné a kouřové tóny.

Rum Zacapa Edición Negra zakoupíte v pražské designové prodejně nebo v online obchodě Warehouse#1 za 1 790 Kč (0,7 l) nebo 1 990 Kč (1 l).

Rum Zacapa Edición Negra zakoupíte v pražské designové prodejně nebo v online obchodě Warehouse#1 za 1 790 Kč (0,7 l) nebo 1 990 Kč (1 l).

Barva rumu Zacapa Edición Negra je temně mahagonová, s intenzivními jantarovými odlesky. Ze sklenky láká aroma karamelizovaného a kandovaného ovoce, sušených švestek a rozinek. Komplexní zážitek dodávají dokonale vyvážené jemné kouřové tóny. Ty po prvním ochutnání explodují na patře: snoubí se s čokoládou a sušeným ovocem. Zacapa Edición Negra je hutný a dobře vyvážený rum s jemným a mimořádně dlouhým zakončením. Nejlépe si novinku vychutnáte na velké kostce ledu, která odtává pomalu, a tím vrací rum na teplotu, při které byl stařen.

807065

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.