Sociální sítě
Nahoru

Ze zákulisí Dior Haute Couture Show…

Zatímco většina z nás má plnou hlavu léta, módní domy již nějaký čas představují podzimní a zimní kolekce. Výjimkou není ani značka Dior. V její nejnovější haute couture kolekci se role nepsaných královen zhostily neohrožené mladé ženy, které se svobodně pohybují po celém světě, jsou plné touhy po nových zážitcích a za žádných okolností se nenechávají svázat konvencemi. Stejně uvolněný přístup zaujímají i ke své kráse, líčení podzimní show se proto neslo v maximálně přirozeném duchu.

web_cover

O make-up se jako tradičně postaral kreativní a image ředitel Dior make-upu Peter Philips. Zadání bylo jasné: vytvořit maximálně přirozený vzhled evokující svobodného ducha cestování a dlouhých výletů na čerstvém vzduchu. V závislosti na typu pleti pracoval Peter především s produkty Diorskin Forever Fluid Foundation, nebo s Diorskin Forever Extreme Control Compact Foundation. Prosvětleného efektu a jemných korekcí dosáhl díky Diorskin Forever Undercover.

web_1

„Na tváře jsem aplikoval DiorBlush Contour & Light n°001 a Diorskin Nude Air Luminizer n°001, což přispělo k jemnému lesku a rozjasnění obličeje,“ vysvětluje kreativní a image ředitel Dior make-upu Philips. V nenápadném duchu se neslo i líčení očí – o jejich jemné zvýraznění se postaral Metalizer Eyes & Lips n°678 Bronze Tension. Roli jediného kontrastního prvku se zhostilo obočí, které se dostalo do popředí díky produktům DiorShow Brow Styler a Diorshow Bold Brow.

web_3

Dior Haute-Couture Podzim-Zima 2017-2018, Dior show Backstage

Líčení Dior vytvořil Peter Philips

Fotografie: Vincent Lappartient pro Christian Dior Parfums

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.