Sociální sítě
Nahoru

Luxusní Fitbit Alta HR je nejmenší fitness náramek s průběžným sledováním pohybu, srdeční aktivity a spánku

Dost už bylo nevzhledných silikonových náramků, které dokáží měřit jen počet kroků a v lepší případě délku spánku. Společnost Fitbit dokazuje, že plnohodnotný fitness tracker, může být maličký, elegantní a vyrobený z prémiových materiálů. Nechybí ani kovové provedení, pokryté 22karátovým zlatem. Náramky jsou navíc výměnné, a tak můžete do posilovny vyrazit s odolným silikonovým páskem, do práce s elegantním koženým a na večerní akci se vybavit šperkem v podobě zlatého náramku.  Stylovější fitness tracker s měřením tepu nenajdete.

AltaHR_SEroseGoldSoftPink_CMYKZáznam počtu kroků je samozřejmost, Fitbit Alta HR však nabízí specialitu v podobě sledování srdeční aktivity během celého dne. Poskytne vám data o klidové tepové frekvenci, dobrém indikátoru celkové kondice i kardiovaskulárního zdraví. Záznam pulsu využívá Fitbit Alta HR také pro přesnější výpočet spálených kalorií při tréninku, který bude s kontrolou optimální tepové zóny vrazně efektivnější, ale i mimo něj. Schopnosti trackeru Fitbit Alta HR oceníte také v noci, kdy bude bez vašeho přičinění sledovat jednotlivé spánkové fáze, důležité pro ukládání vzpomínek, odpočinek a v neposlední řade vaši produktivitu v průběhu dne. Ráno vás pak probudí pomocí diskrétních vibrací.

AltaHR_SEgunmetal_MixedMaterials_CMYK.tifNechybí samozřejmě ani notifikační funkce. Přehledný OLED displej vás bude informovat nejen o čase, ale i o zmeškaných hovorech, SMS zprávách a upomínkách v kalendáři. Skutečně chytrou záležitostí je však funkce SmartTrack, která propůjčuje náramku schopnost, automaticky rozeznat jaké aktivitě se věnujete. Sám rozpozná, zda se věnujete aerobiku, cyklistice, nebo jste si jen vyrazili na procházku. Všechna data pak synchronizuje do přehledné aplikace ve vašem smartphonu. Za 3 999 Kč tak můžete získat skvělého sparing partnera, který vám pomůže vylepšit kondici, a navíc dohlédne na vaše zdraví.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.