Sociální sítě
Nahoru

SKVĚLÝ VEČER TŘÍKRÁLOVÝ OPĚT NA SCÉNĚ!

1457p

foto: Viktor Kronbauer

Letní shakespearovské slavnosti uvedou v období od 1. do 20. srpna Shakespearovu komedii Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete. Inscenace, která měla premiéru v minulém roce, vzbudila u diváků obrovské nadšení. Řady vtipných dialogů a gagů nedají publiku vydechnout a dvě hodiny vkusné zábavy se na diváky nepřetržitě valí od začátku až do konce. Připočítáme-li ještě živou kapelu, je jasné, že je nač se těšit. Ve Večeru tříkrálovém září Marie Doležalová, Nela Boudová, Monika Timková, Václav Kopta / Milan Šteindler, Josef Carda, Tomáš Měcháček, Martin Pechlát nebo Petr Stach. Hrát se bude v kouzelném prostředí Letní scény Hudební a taneční fakulty AMU v Lichtenštejnském paláci v Praze na Malostranském náměstí. Poč si tedy neužít báječný večer pod širým nebem a zároveň se královsky nepobavit?

1459p

foto: Viktor Kronbauer

Letní shakespearovské slavnosti, jejichž generálním partnerem je skupina PPF, probíhají od 27. června do 9. září. Vstupenky zakoupíte na shakespeare.cz či v síti Ticketportal. Představení, která začínají obvykle ve 20:30, vás bezpochyby nadchnou a vy si tak prožijete kulturu se zcela jiným nábojem.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.