Sociální sítě
Nahoru

Vtiskněte svému domovu jedinečný styl

Kožené taburety, pytle, polštáře i taburety vysoké kvality, široká nabídka produktů z těch nejjemnějších islandských ovčích kůží a designové artefakty z přírodní kravské kůže. To vše a mnohem více na vás čeká v třebíčské firmě Scandesign. Kůže tu kromě dovozu a prodeje také vlastnoručně vyrábějí – vlastní produkty dokonce tvoří většinu současné nabídky.

web_DSC_0848

Všechny kožené výrobky z hovězí kůže jsou vyrobeny z brazilských hovězích kůží, které jsou ve světě pojmem a které si majitelé sami dovážejí. Kůže neztrácejí svoji kvalitu, nepouštějí chlup a svým majitelům slouží dlouhá léta. Pokud v nabídce náhodou neobjevíte to, co právě hledáte, nemusíte ztrácet hlavu – ve Scandesignu pro vás rádi vyrobí koberce, taburety nebo polštáře na míru a přesně podle vašich představ. Více na: www.scandesign.cz

web_bíločerný_krátký

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.