Sociální sítě
Nahoru

Vychutnejte si letní piknik s kvalitními delikatesami a vínem

Dobré jídlo a pití k létu neodmyslitelně patří. Večírky na zahradě a pikniky v přírodě jsou totiž typické především pro letní období. Všechny potřebné suroviny na jednom místě během prázdnin nabízí například karlínské bistro a prodejna delikates Premier Mercato s domácí pekárnou. „Snažíme se v rámci jedné kamenné prodejny poskytnout špičkové suroviny všeho druhu. U příležitosti letních pikniků u nás nechybí kvalitní sýry, salámy, nakládaná zelenina ani pestrý výběr přírodních limonád a vín,“ říká Radek Tureček, spolumajitel karlínského Premier Mercata, které provozuje distribuční společnost Premier Wines & Spirits.

int_005Bistro a prodejna pochoutek Premier Mercato se nachází v srdci Karlína na Pobřežní ulici. Do České republiky dováží kvalitní suroviny z celého světa, neschází mezi nimi oblíbené sýry typů manchego a grana padana nebo kozí sýry z farmy Queseria. „Zakládáme si na rozsáhlé nabídce sýrů. Kromě těch španělských nebo italských proto prodáváme například i sýry v biokvalitě z produkce české mlékárny Biovavřinec,“ upřesňuje Radek Tureček.

Mercato_prostor01V případě masitých delikates v prodejně Premier Mercato naleznete šunky, salámy, zvěřinové i kachní paštiky od uznávaných dodavatelů, jakými jsou Cinco Jotas, Behér a Castillo de Canena. Pokud rádi poznáváte nové chutě, potěší vás také nabídka netradičních olivových olejů a produktů z lanýžů včetně lanýžového másla. Premier Mercato má rovněž vlastní pekárnu, ve které se každodenně peče ručně připravovaný kváskový a bezlepkový chléb nebo pletené housky. Domácí pečivo se mimo jiné používá i pro přípravu čerstvých sandwichů vhodných na pikniky.

IMG_8866Kromě jídla lze v Mercatu pořídit také většinu produktů z portfolia Premier Wines & Spirits. K  piknikům v přírodě se báječně hodí hamburská fritz-kola nabitá kofeinem nebo britské organické limonády a sirupy Belvoir z anglických ovocných farem. „Podobně jako vychlazené limonády osvěží na letním pikniku na sluníčku také šumivá vína v čele s prémiovým šampaňským Deutz a španělskou cavou  od legendárního vinařství Codorníu,“ doplňuje manažer Premier Mercata a dodává: „Ať už se rozhodnete si víno vychutnat venku v přírodě nebo přímo u nás v bistru, cena bude vždy stejná. Rozhodli jsme se totiž, že korkovné v našem podniku účtovat nebudeme“.

Premier Mercato

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.