Sociální sítě
Nahoru

ZELENÝ RÁJ UPROSTŘED SÍDLIŠTNÍHO MĚSTA

Restaurace NOLA na pražském Pankráci se konečně nepyšní jen elegantně laděným interiérem, ale také nově otevřenou zahrádkou vytvářející zelený ráj uprostřed šedivého betonového města. Právě sem si můžete během parných letních dnů zajít na vynikající oběd, romantickou večeři či osvěžující drink, který vám ochotná obsulha naservíruje přímo pod širou oblohou.

006 NOLA Restaurant & Cafe zahrádkaPříjemná restaurace, v níž se střetává variace různorodých kuchyní – od francouzské, přes americkou až po tu naší českou – vás okouzlí nově vybudovanou dřevěnou pergolou ze všech stran zaplavenou zelení.

010 NOLA Restaurant & Cafe pilírovaný flank steakU rustikálních dřevěných stolů si tak k obědu i večeři vychutnáte jak mistrně připravený hamburger, šťavnatý steak nebo lehký zeleninový salát, tak i lahodnou kávu s kouskem výtečného dezertu, sklenku kvalitního vína či nabíjející smoothie z variace čerstvého ovoce. Nezapomeňte, že jíst se má s chutí. A právě o chuť v restauraci NOLA jde…

007 NOLA Restaurant & Cafe zahrádka

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.