Sociální sítě
Nahoru

Exotické snění v hotelu Kings Court

Pokud během horkých letních dnů nehýříte elánem, zavítejte do SPA hotelu Kings Court, kde vám pomohou rychle načerpat novou energii. Skvělá je například procedura se snovým názvem Exotic Dream, kterou zahájí peeling celého těla. Kombinace kokosového mléka a třtinového cukru nejprve rozproudí krev v každičké buňce a připraví pokožku pro nevšední zážitek s léčivým a současně relaxačním účinkem.

web_IMG_9899

Po prvním kontaktu se smyslným horkým extra panenským kokosovým olejem se dokonale uvolníte a můžete si plnými doušky vychutnávat intuitivní práci vnímavé a zkušené terapeutky, která činí z každého okamžiku masáže prvotřídní záležitost. Celé tělo se skládá zpět kousek po kousku a duše pookřává spolu s ním. Závěrečný zábal z kokosového másla a masáž obličeje pokožku oživí, aby byla rozjasněná, pevná, hladká a ideálně připravená na slunečné dny.

web_IMG_9844

Kontakt: www.hotelkingscourt.cz

HOTEL KINGS COURT

Masáž: Exotic Dream

Cena: 2690 Kč (100 min)

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.