Sociální sítě
Nahoru

letní novinky s vůní manga a tahitských kokosů

Kolekce Hippies vznikla na základě konceptu mladého kadeřníka Charleye Zikmunda z pražského salonu DéOR Hair Design ve spolupráci s vizážistou Lukášem Beranem, stylistkou Lindou Radostovou a fotografem Tomášem Černým a F&F Clothing a Marks&Spencer, kteří na focení zapůjčili styling. Na kolekci zapůjčili oblečení a mají problém s tím, že o nich není ani zmínka.. Jejím cílem bylo představit lehkou letní inspiraci v podobě lehkých a vzdušných účesů z vln za pomoci nových produktů řady Alterna Bamboo Beach. „Všechny čtyři produkty, které jsem použil na vytvoření účesů pro focení mají nové složení, ideální na ochranu vlasového vlákna v letních měsících. A i když se nechystáte k moři (tak jako my), je potřeba vlasy před sluncem a chlórem chránit i v České republice,“ říká Charley.

_MG_0224-Edit

Celá řada obsahuje výživové mléko z tahitských kokosů, které naprosto božsky voní. Společnost mu dělá brazilské mango. Spojení kokosu a manga je opravdu dokonalou kombinací. Všechny produkty jsou navíc bez parabenů, sulfátů a ftalátů. Tvarující uhlazující sprej pro efekt plážových vln z limitované edice vytváří vzhled „právě-jsem-se-vrátila-z-pláže“. Sprej nezatěžuje vlasy a krásně voní. Můžete ho používat na suché i vlhké vlasy. Sprej stačí jen nastříkat a poté vytvarovat prsty. Lákavou variantou je vlasy zaplést a až poté vyfénovat pro vytvoření hezké volných vln. Jistě si zamilujete i tvarující uhlazující sprej, který je Charleyeho největší favorit. Tento sprej používá po žehlení. Nastříká jej na vlasy, které se díky němu okamžitě uhladí, a mají krásný lesk. Konzistence je vizuálně „suchá“, vlasy tak nezůstanou vlhké a neslepí se jako u laku na vlasy. Navíc je sprej speciálně vytvořen s UVA/UVB filtry pro pomoc při boji s ničivými efekty slunce, bazénu a slané mořské vody. A zase ta vůně… brazilské mango a kokosové mléko. Dokonalost, která vás uchvátí!

_MG_0114-Edit

Balzám pro vytvoření textury v tubě podporuje přirozenou vzhed vlasů, pomáhá vytvářet a fixovat vlny. Zároveň pomáhá zachovávat barvu vlasů a odstraňuje nežádoucí krepacení. Jednoduše jej nanesete do ručníkem vysušených vlasů a dokončete účes pomocí namotávání vlasů na prsty, nebo je prostě jen promačkejte a nechte uschnout jen tak, na volno.

Čtvrtou novinkou je 1-minutová vlasová maska. Rychlost jejího použití v jedné minutě si okamžitě zamilujete. Maska je výborná a vhodná pro cestování! Protože, kdo by chtěl na dovolené trávit čas s maskou na hlavě. Je to vlastně taková skvělá voňavá rychlovka. Péče je výborná na vysušené a nepoddajné vlasy a UVA/UVB ochrana s obsahem bez silikonů, ftalátů a parabenů je u masky samozřejmostí.

_MG_0361-Edit

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.