Sociální sítě
Nahoru

Nový život pro vaše unavená chodidla

Dlouhé dny strávené na vysokých podpatcích jsou pro nohy nepříjemnou zátěžovou zkouškou. Chcete-li jim alespoň částečně ulehčit, dopřejte si unikátní ošetření chodidel inspirované slavným návrhářem bot Manolo Blahnikem. Speciálně koncipované hýčkání na vás nově čeká v AVA Spa v hotelu Four Seasons Hotel Prague.

web_AVA Spa

Ošetření Precious feet je poklonou hvězdnému světovému návrháři bot s českými kořeny a v jeho rámci se můžete těšit především na relaxační masáž přírodní kosmetikou Sodashi. Ta díky obsahu botanických extraktů příjemně zahřeje a uvolní svaly a stimuluje chodidla po namáhavém dni. Aromatická směs eukalyptu, zázvoru, rozmarýnu a levandulových esenciálních olejů se postará o regeneraci pokožky a odstranění pocitu těžkých nohou.

web_AVA Spa (2)

Omlazující výživná péče dodá chodidlům kompletní uvolnění a novou kapku života. Luxusní maska Bioxidea Miracle24 pak zajistí pokožce mladistvý vzhled, hydrataci, pružnost i hebkost. Tím však dobré zprávy ani zdaleka nekončí… Jako bonus si z luxusního hýčkání odnesete tisk s nákresem návrhu boty a podpisem Manolo Blahnika.

 Ošetření Precious feet trvá 35 minut a stojí 3 800 Kč. Kontakt: AVA SPAweb_Four Seasons_Manolo Blahnik_sketch

 

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.