Sociální sítě
Nahoru

Danubius Health Spa Resort Nové Lázně: dokonalá lázeňská péče

Znáte to, někdy se těšíte, abyste následně jen ztěžka polkli při setkání s realitou těžce pokulhávající za vytouženou vizí. Hledáte-li nulový rozpor mezi snem a skutečností, svěřte svůj odpočinek pětihvězdičkovým Danubius Health Spa Resortu. Architektonická perla Mariánských lázní zdobí město již od roku 1896 a nabízí to nejlepší z lázeňské péče.

web_2

V historicky ojedinělém komplexu můžete vybírat z 97 pokojů kategorie Superior Plus, Superior de luxe, Junior Suite de luxe, Suite a apartmá. Highlightem pobytu jsou především unikátní Římské lázně, které zahrnují dva původní bazény z roku 1896, bazén s protiproudem, whirlpool, dvě sauny, sanarium, parní lázeň, Kneippovu terapii, ochlazovací bazének, fontánku s ledovou tříští a relaxační místnost k odpočinku.

web_Hotel_Nove Lazne_a Kralovska kabina (5)

ČÍM VÁS NADCHNE?

  • Perfektní polohou v lázeňském centru města a maximální péčí o vaše pohodlí.
  • Propojením s nejvýznamnějšími hotely v okolí – díky krytým chodbám máte snadný přístup k bohaté škále lázeňských procedur.
  • Místními skvosty, které nemají obdobu: k výjimečným chvílím relaxace se nabízí Královská kabina Edwarda VII., Císařská kabina Franze Josefa a původní Mariiny lázně s vývěrem přírodního Mariina plynu s obsahem CO2!

 Kontakt: marienbad.cz

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.