Sociální sítě
Nahoru

Tajemství krásy světových topmodelek

Málokterý kosmetický produkt vzbudil takové nadšení jako pleťové masky pařížské značky Bioxidea, které jsou díky obsahu bio celulózy velmi pevné a kromě jiného vynikají nevšedními hydratačními účinky. Modelky Daniela Botero, Lauren Layne, herec John Stamos nebo zpěvačka a herečka Mandy Moore… To je jen krátký výčet slavných tváří, jež plní sociální sítě svými selfie fotkami a hashtagem #BIOXIDEA.

web_bioxidea-model-ali-michael-6

Filozofie pařížské značky Bioxidea kombinuje pokročilou technologii v péči o pleť s přírodními bioaktivními přísadami. Veškeré kosmetické produkty z portfolia úspěšného výrobce jsou založeny na přírodní bázi, neobsahují alkohol, parabeny, minerální oleje, umělé vůně a barviva. Výrobky překonávající hranice vědy a inovací nově nabízí AVA Spa v hotelu Four Seasons Hotel Prague.

web_bioxidea-liliana-nova

Více informací na: AVA SPA a bioxidea.com

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.