Sociální sítě
Nahoru

Láska zrozená z termálních pramenů

„Love stories“ přirozeně přitahují pozornost, což je jedním z důvodů, proč se v našem hledáčku ocitla maďarská kosmetická značka Omorovicza. Její pomyslné základy položila stejnojmenná budapešťská rodina, když v 18. století vybudovala lázně Racz. Přesuňme se v čase o dvě stě let později do chvíle, kdy potomek slavného rodu Stephen de Heinrich Omorovicza potkává americkou diplomatku Margaret. Právě v tento moment přichází ke slovu love story, kterou jsme slibovali na začátku.

web_Blue-Diamond-Super-Cream L

Ptáte se, jak to souvisí s kosmetikou? Zcela jednoduše. Čerstvě zamilovaný pár si během relaxace v maďarských termálních pramenech všiml viditelné proměny pokožky. K velkému štěstí všech beauty maniaků nepřikládal své zkrásnění pouze hormonům lásky… Následovalo bádání, jak účinné látky z pramenů využít v kosmetice, a zprostředkovat tak krásnější pleť i těm, kteří nemohou pravidelně relaxovat v lázních.

web_Stephen&Margaret_01

Mise byla úspěšná a díky patentovanému systému Hydro Mineral TransferenceTM, který je schopen dopravit minerály obsažené v léčivých termálních pramenech do hlubších vrstev pokožky, patří dnes Omorovicza ke kosmetickým pojmům. Více informací o její historii i jednotlivých produktech najdete na: www.omorovicza.com a www.ingredients-store.cz.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.