Sociální sítě
Nahoru

Lancôme vyzývá: Žijte růžově!

Růžová v podání francouzské značky Lancôme je stavem mysli, radostnou vizí života i symbolickou barvou, která vyzývá ženy, aby z každého okamžiku vytěžily maximum. Díky nové kolekci tužek na rty a laků na nehty L’Absolu Rôses můžete přidávat špetku optimistické barvy do každodenního života a užívat si tak maximum zábavy i kreativity. Tváří této nové kolekce, která bude na český trh uvedena v září, je americká topmodelka Taylor Hill. Její neuvěřitelnou svěžest a celorůžový make-up působivě zachytila dvojice slavných fotografů Mert & Marcus!

web_ruzova

Inovaci v líčení rtů přináší L’Absolu Gloss, která přidává 14 nových odstínů s čirým, krémovým nebo matným finišem do obrovské palety 30 stávajících barev na rty L’Absolu Rouge. Nabídku dále rozšiřují 2 nové barvy tužek na rty Le Lip Liner a 14 nových odstínů laků na nehty Le Vernis se svěžím, jasným a nepřehlédnutelným efektem. L’Absolu Rôses je ideální řadou pro líčení rtů na míru a působivé kombinace, které jsou vždy elegantní a nikdy nenudí.

web_absolu-roses-2017-nm-soin-md

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.