Sociální sítě
Nahoru

HANKA VAGNEROVÁ TVÁŘÍ NOVÉ KOLEKCE TIQE

Ano, neklame vás zrak, je to skutečně ona – Hanka Vagnerová. Známá herečka zavzpomínala na svou modelingovou éru a stala se tváří nejnovější kolekce značky Tiqe módní návrhářky Petry Balvínové. Během focení se přesvědčila o multifunkčnosti a kombinovatelnosti jednotlivých modelů a zároveň vlastními slovy definovala, pro koho je kolekce jako dělaná: „Petra Balvínová je nejenom mimořádně talentovaná a originální návrhářka, ale také extrémně zajímavá žena! Její modely vyžadují sebevědomí a názor, zároveň žena nesmí mít strach ukázat, kým ve skutečnosti je. To je přesně to, co já na ženách obdivuji, proto jsem nesmírně šťastná, že jsem se s Petrou mohla na lookbooku podílet,“ říká ke spolupráci herečka.

web_lookbook pz20177

Leitmotivem AW17 kolekce Tiqe jsou jako obvykle výrazné prvky, kvalitní materiály a zajímavé střihy. Jako zdroj tvůrčí inspirace posloužila Petře skica z dětství, ze které využila nápad s kšilty a velkými nakládanými kapsami objevujícími se na halenkách, širokých kalhotách i pouzdrových sukních. Tyto výrazné prvky doplnila o kožené řemínky schované pod patkovými kapsami, jež se dají dle nálady odepínat a připínat napříč celou kolekcí; stejně jako kšilty zavěšené v dekoltu.

web_lookbook pz20172

Jednoduché čisté střihy doplňují široké zvonové rukávy na halenkách a šatech, které se dají prakticky rozepnout. Jako must-have kousek kolekce jsme zvolili výrazný kožený trenčkot s dvouřadým zapínáním. Ze stejné kvalitní kůže jsou šité také originální kožené bundy, které skvěle doplní podzimní šatník. Mezi nejnovějšími kousky nechybějí ani vlněné mikiny s trendy vysokými límci i sukně v různých provedeních – elegantní pouzdrové, dlouhé šifonové nebo plisované v metalické stříbrné barvě s prodlouženou přední délkou. Více na: www.tiqe.cz

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.