Sociální sítě
Nahoru

Kylie Jenner volí výjimečnost

Americká modelka a podnikatelka Kylie Jenner spojila síly s tanečnicemi New York City Ballet, aby ztvárnila poselství nejnovější kolekce značky PUMA nesoucí poetický název Velvet Rope. Jejím mottem je dodat vám sebedůvěru v jakémkoliv prostředí. Prvek lana (odkazující na anglické rope v názvu) se objevuje na botách v podobě tkaniček i na apparelu v podobě zlaté linky. V paletě barev se mísí podzimní odstíny s kovovým nádechem: olivová a měděná, námořnická a stříbrná nebo černá v kombinaci se zlatou a růžovo zlatou. Použité materiály, od pevné Lycry až po měkký samet, dolaďují celkovou image luxusu, exkluzivity, úrovně a stylu.

web_17AW_RT_Training_Kylie_VelvetRopeDC4_0024_ATL

Nejnovější řadě dominuje oblíbená bota Fierce Trainer na tanec či trénink se zpevněnou patou a flexibilní podrážkou pro dynamický pohyb do všech stran. Pozornost přitahují i černé tréninkové legíny Everyday Train Graphic Tight se zlatým prvkem ze stahujícího materiálu a vyšším zpevněným pasem zdůrazňujícím ženské křivky.

17AW_RT_Training_Kylie_VelvetRopeDC4_0225_CAROUSEL_FB_1200X1200

Kolekce je propojena s kampaní „DO YOU“, jež byla zahájena v srpnu 2016 a neustále se rozvíjí. Tato kampaň sdružuje ženy z různých oblastí, z nichž každá vypráví svůj příběh o statečnosti a sebedůvěře, aby inspirovala ostatní.

web_17AW_RT_Training_Kylie_VelvetRopeDC3_0185

Vybrané produkty kolekce Velvet Rope podzim/zima 2017 budou k dostání v prodejnách PUMA Concept Store v OC Palladium, A3 Sport, Sneakers Molo, Brands24, Urbanstore.cz, Indou, Footshop a na puma.com.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.