Sociální sítě
Nahoru

L’Occitane má novou tvář. Je jí Petra Kvitová!

web_DSCF8544

Jedna z nejtalentovanějších českých tenistek Petra Kvitová se nově stala ambasadorkou francouzské přírodní kosmetiky L’Occitane – luxusní značky z Provence nabízející širokou paletu kvalitních výrobků vyvinutých podle zásad aromaterapie a fytoterapie. L’Occitane je známý především tím, že se dlouhodobě snaží nahrazovat syntetické ingredience jejich přírodními ekvivalenty a zohledňuje potenciální dopad výroby na životní prostředí.

Jak se k čerstvě navázané spolupráci vyjádřila úspěšná sportovkyně? „Pro nádherně voňavé výrobky z portfolia L’Occitane mám dlouhodobě slabost, líbí se mi také filozofie značky. K mým nejoblíbenějším výrobkům patří zejména sprchový olej Mandle, zpevňující tělový krém Mandle a krém na ruce s bambuckým máslem,“ prozradila Petra.

web_DSCF8965

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.