Sociální sítě
Nahoru

Taťána Kovaříková představuje nový lookbook

TATIANA AW2017_5

Zcela výjimečné modely módní návrhářky Taťány Kovaříkové zachytila na jedinečných fotografiích renomovaná fotografka Lucie Robinson. Kolekce stvořená pro podzim/zimu 2017/18 se dle slov Taťány vyznačuje jemnou dekadentností inspirovanou 70. léty. Jednotlivé střihy navazují na zavedený styl plný ženskosti, jednoduchosti a minimalismu. Dominantou kolekce jsou kabáty s korzetovým pásem, odhalená ramena a volány. Nechybí ale ani oversize kabáty, projmuté kostýmy, sukně a košilové šaty pro běžné nošení, které kontrastují s výjimečnými modely vyráběnými v limitované edici na zakázku. V barevnosti převažuje černá, avšak nechybí ani výrazné barvy v červených či zelených odstínech a vzory. Designérka v kolekci využívá elastické materiály, žerzej, vlnu, kůži nebo španělskou krajku.

TATIANA AW2017_8

Tvorba nového lookbooku byla pro obě dámy vytříbenou hrou. Lucie Robinson vdechla modelům až neuvěřitelný pohyb. Práce s návrhářskou je pro ni inspirativní a k jejich vzájemné dlouhodobé spolupráci dodává: „Taťána je pro mě výjimečnou návrhářkou s obrovským citem pro ženskou siluetu a talentem pro sublimní elegantní erotiku. K tomu přidám ještě zmínku o nadčasovosti, jednoduchosti, kvalitních materiálech a krásných liniích. Myslím, že to je mnoho dobrých důvodů k inspiraci a spolupráci.“ 

TATIANA AW2017_1

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.