Sociální sítě
Nahoru

Objevte dánskou šperkařskou perlu

V síti multibrandových prodejen MIЯROR již brzy seženete mladou severskou značku s názvem X Jewellery. Dynamický brand vznikl v Dánsku v roce 2013 jako reakce na intenzivní trend personalizovaných šperků. Jeho základním konceptem jsou kreace skládající se z různých vzájemně spojovatelných dílů, které si každý nositel může zkombinovat do vlastního originálního klenotu. Na místo pouhého „spotřebitele“ se tak přirozeně stává svébytným tvůrcem.

web_2017_Autumn_Model_02 COVER

Základní spojovatelné díly ve tvaru písmene „C“ vznikají z odolného gumového materiálu v rozmanitých barevných provedeních. Další ozdobné díly a také zapínání jsou vyráběny ze stříbra ryzosti 925 nebo z odolného bronzu. Může tak vzniknout například náramek pouze z gumových dílů a kovovým zapínáním, nebo celokovový náramek, případně šperk kombinující všechny materiály dohromady v jeden osobitý celek.

web_2017_Autumn_Model_04

Značka X Jewellery je známá mimo jiné tím, že přináší každou sezonu nové odstíny a návrhy ozdobných dílů. Novinkou letošního podzimu je kontrastní kombinace petrolejově zelené a elegantní béžové.

web_2017_Autumn_Model_12

Šperky X Jewellery budou k dostání od září 2017 v prodejnách MIЯROR Praze, Brně a také na e-shopu www.mirrorshop.cz

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.