Sociální sítě
Nahoru

Certina DS Podium Chronograph Lap Timer pro jízdu na okruhu

Energie a vzrušení motoristických sportů je jednou z hlavních vášní, které výrobce CERTINA –- od nepaměti pohánějí kupředu. Uvedením nového modelu DS Podium Chronograph Lap Timer – závodní edice tak švýcarský výrobce hodinek přináší napětí a rychlost profesionálního závodění na zápěstí. Tento chronometr s certifikací COSC umí měřit desetiny vteřin v reálném čase a jako třešničku na dortu, která potěší každého závodního fanouška, nabízí také funkci měření času jednotlivých kol. Žluto-černý design první série závodní edice odkazuje na závody ADAC GT Masters.

C034.453.16.057.00_SLD.tif-3048Jméno CERTINA je již po desetiletí spjato s motoristickými sporty – a tato spolupráce má své výsledky.  A jeden z nynějších výsledků má podobu nekompromisních hodinek DS Podium Chronograph Lap Timer – Racing Edition, vybavených fantasticky přesným quartzovým strojkem Precidrive™ a pyšnících se certifikátem COSC pro pravé chronometry. Funkce chronografu jsou šité na míru potřebám měření času při motorsportech. Například pomocí funkce měření času kol lze v několika jednoduchých krocích snadno měřit a přičítat traťové časy. Celkové časy se zobrazí na 60minutovém sčítači (umístěném na číselníku na pozici 10 hodin) a odpovídají tak přesné době trvání závodu ADAC GT Masters. Desetiny vteřin (na pozici 2 hodin) se zobrazují v reálném čase po dobu celých dvou minut, což koresponduje s průměrným časem jednoho kola.

Model CERTINA DS Podium Chronograph Lap Timer s černým pouzdrem o průměru 42 mm s  povrchem potaženým metodou PVD vypadá nekompromisně sportovně. Speciální závodní edice, věnovaná partnerství společnosti CERTINA s ADAC GT Masters, je oděna do oficiálních barev této závodní série. Žlutě nalakovaná tachymetrická stupnice se vyjímá na PVD metodou počerněné lunetě, zatímco na číselníku vytvářejí silný a snadno čitelný vizuální kontrast červeno-bílé ručky a indexy se žlutou vrstvou Super-LumiNova®. Žluté akcenty na korunce, ergonomických tlačítkách a lemování elegantně sportovního koženého pásku pak dotvářejí již od prvního pohledu energický design, připravený k závodění.

Nový model DS Podium Chronograph Lap Timer Racing Edition zahajuje uvedení nové série produktů CERTINA, oslavující stále trvající oddanost značky motorsportům. K dispozici budou tři doplňkové varianty: model s pouzdrem z broušené a leštěné nerezové oceli s černým číselníkem a buď  trojřadým náramkem z nerezové oceli nebo černým perforovaným koženým páskem, a dále model s PVD počerněným pouzdrem, zelenými nebo bílými detaily na číselníku a černým koženým páskem se zeleným lemováním. Všechny modely jsou vybaveny dvojitou motýlkovou sponou a samozřejmě zkonstruovány pomocí slavného konceptu dvojího zabezpečení CERTINA DS.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.