Sociální sítě
Nahoru

LA PRAIRIE SLAVÍ 30 LET KOLEKCE SKIN CAVIAR A PŘEDSTAVUJE PŘELOMOVÝ PRODUKT

Když před 30 lety představila La Prairie svůj veskrze revoluční Skin Caviar, který pracuje na bázi aktivních ingrediencí uložených do kaviárových perel, možná ani sama netušila, jaký fenomén se právě zrodil. Kaviárový extrakt působí na pokožku doslova jako elixír mládí a krásy. Dovede ji bezkonkurenčně zpevnit, zásobuje ji notnou dávkou vitamínů a minerálů, zajišťuje optimální hydrataci, výživu i energii a zaručuje jí zdravý a mladistvý vzhled. Kaviárová kolekce La Prairie patří k nejoblíbenějším luxusním kosmetickým přípravkům ve všech 93 zemích světa, kde La Prairie oficiálně působí. A4-IMAGE20Skin Caviar Absolute Filler je nejnovějším přírůstkem legendární kolekce Skin Caviar. Jeho úkolem je zahladit stopy času – navrátit ochablé pleti pevnost, vyplnit ji a dodat konturám opět harmonicky působící mladistvý vzhled. Použití kaviáru – jednoho ze symbolů luxusu – jinak, než v gastronomii, bylo ve své době vnímáno jako možná až určitá rozmařilost. Ale jen do chvíle, než si první klienti ověřili, jak fantasticky blahodárný efekt má na jejich pleť. Sláva Skin Caviar Collection se postupně rozšiřovala a tím rostl i zájem o specializovanou péči, mj. o oční okolí či celé tělo. Svou roli tu hrají i moderní technologie, které pomáhají získat z kaviáru to nejlepší ve prospěch lidského zdraví a krásy.

Prostřednictvím parní destilace byla nyní poprvé získána samotná esence kaviáru, tzv. kaviárová voda neboli Caviar Absolute. Při vlastním procesu jsou pečlivě odděleny kaviárové proteiny a lipidy, aniž by jakkoliv došlo k narušení jejich účinku. Poté jsou opět propojeny a síla jejich účinku se znásobí čistou koncentrací toho nejlepšího, co lze pro pokožku z kaviáru získat. Premiérově se Caviar Absolute objevuje coby základní a nejcennější složka nového Skin Caviar Absolute Filler. A4-IMAGE4Caviar Absolute, který kombinuje dvě nejcennější složky – kaviárový olej a kaviárové proteiny – vznikl exkluzivně v laboratořích La Prairie. Jeho hlavním úkolem je zpevnit pokožku a navrátit konturám tváře mladistvě zaoblené linie. Zároveň pleť bohatě vyživuje, hydratuje ji a stimuluje produkci kolagenu. Výtažky z hnědé mořské řasy a kořene pivoňky pomáhají pokožku zjemňovat a navrací jí ztracenou pružnost. La Prairie Tissue Guidance Matrix má za úkol posilovat mezibuněčné vazby a udržuje v pokožce optimální hladinu hydratace. A v neposlední řadě Exkluzivní buněčný komplex La Prairie zajišťuje kožním buňkám přísun nové výživy a energie. Výsledkem je mladistvý a bezchybný vzhled tváře, krku i dekoltu, bez ohledu na přibývající léta.

Unikátní krém má výjimečně hladkou a vláčnou texturu, která se rychle absorbuje a během okamžiku zásobí pokožku bohatou dávkou aktivních živin. Sofistikovaný dávkovač spolu s integrovaným zrcátkem tvoří originální design. Po jeho stlačení se uvolňuje přesně odměřená dávka péče, aniž by došlo k nasátí vzduchu do nitra flakónu a tím k případnému znehodnocení obsahu. Stejně jako v případě všech stávajících produktů luxusní kaviárové linie nabízí La Prairie i v novém Skin Caviar Absolute Filler jen tu nejlepší myslitelnou kvalitu. Svým posláním vyplňovat a zpevňovat zaplňuje přípravek pomyslnou mezeru v nabídce kaviárové linie a činí z ní jednu z nejkomplexnějších řad bojujících s časem.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.