Sociální sítě
Nahoru

Jeden přístroj plný mnoha možností

Braun představuje nový doplněk k obličejovému epilátoru Braun FaceSpa – masážní nástavec pro obnovu pokožky. Ten ji jemně promasíruje a pročistí, takže už po pouhých třech aplikacích bude vaše pokožka jemnější a zároveň viditelně mladistvější. Hlavice se skládá z jednoduše omyvatelných silikonových hrotů, které odstraňují odumřelé buňky a zpevňují vaši přirozenou pružnost prostřednictvím stovek mikrovibrací.

web_Face_precision copy

S efektivním nástrojem si tak nově můžete odstranit nežádoucí chloupky, pročistit a oživit pokožku, stejně jako nanést snadno make-up. Ovládání je natolik intuitvní a jednoduché, že ho zvládnete i bez čtení návodu, což považujeme v dnešní přetechnizované době za zásadní plus. První epilátor na světě, který zároveň čistí a revitalizuje pokožku, seženete na braun.cz

web_Ecommerce 851V

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.