Sociální sítě
Nahoru

Zima je za dveřmi. Högl představuje svou podzimní kolekci

Nejnovější kolekce podzimní a zimní obuvi rakouské značky Högl se zaměřuje na ženskou hravost a módní funkčnost. Nastávající sezóna bude ve znamení odvážných modelů s tvůrčími, ženskými detaily, které tvoří stylový přechod mezi obuví pro běžné nošení ve městě a na sport. Hřejivé podzimní barvy v klasické hnědé a červenohnědé přidávají do celé kolekce jiskru ženskosti, teplé výstelky zase plní svůj praktický úkol a chrání nohy před vlezlou zimou. Využití kvalitních materiálů, jako je jehněčí kůže, velur či funkční GORE-TEX, poskytuje navíc dlouhou životnost a velmi snadnou údržbu.

S-4109022-8300Inspirace retro stylem sedmdesátých let přináší hravé interpretace, které dodávají nové kolekci obuvi Högl skutečnou tvůrčí dokonalost. Různé výšky podpatku, zajímavé detaily i saténové materiály završují rafinované detaily, jako jsou stuhy či jemné knoflíky, vyjadřující postoj moderní ženy k životu. Ať už jde o boty pro běžné nošení nebo pro sportovní aktivity, vždy jsou použity ty nejkvalitnější materiály, měkké podšívky, pružné podrážky a pohodlné tvary poskytující maximální komfort za každé situace.

S-4117015-6200-1

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.