Sociální sítě
Nahoru

Podzimní kosmetické novinky, které nás baví…

Bohatý krémový balzám z portfolia americké kosmetické značky Pevonia Botanica obsahuje extrakty z tropického ovoce, díky nimž působí proti stárnutí pokožky, hydratuje a vyživuje, zjemňuje vrásky a zlepšuje elasticitu. Je vhodný pro ženy, které potřebují zmírnit již existující příznaky stárnutí. Skvělou alternativu nabízí také všem, kdo si chtějí dlouhodobě pojistit hladkou texturu pleti i její jednotný tón.

web_PE-PRD-PinePayBodySaltMousse-wFruit

Hitem letošního podzimu je také pleťová maska od francouzské značky Biologique Recherche, která vyvinula kompletní řešení pro zachování optimální hladiny hydratace pleti. Složení Masque Visolastine bylo vytvořeno tak, aby kromě zajištění trvalé míry hydratace pokožku zároveň chránilo před extrémními výkyvy počasí a dalšími agresivními vlivy.

web_Maska Visolastine + Biologique Recherche

Novinka od maďarské značky Éminence Organics má extra bohatou texturu a unikátní složení navržené tak, aby napravovalo hyperpigmentaci během spánku. Zvlhčující krém obsahuje silné aktivní látky viditelně snižující známky stárnutí a eliminující tmavé skvrny. V kombinaci s přírodní alternativou hydrochinonu se jednotlivé ingredience podílejí na vzniku dosud nejsilnější botanické směsi, která cíleně zkrášluje a rozjasňuje pleť.

web_Bright Skin Overnight Correcting Cream

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.