Sociální sítě
Nahoru

Parfém ladící s vaším supersportem

Značka Mercedes Benz je ikonou a inspirací pro celé generace. Je synonymem kvality, výjimečnosti a luxusu. Stejnojmenná vůně skvěle doplňuje linii kvalitních lifestylových a módních doplňků od této značky. Okamžitě se stala světovým bestsellerem. Vibrující a výrazná pánská i dámská vůně je ukryta v elegantním flakonu a je esencí hodnot a kvalit luxusního světa značky.

MBMB_EDT_100ml_HD_CMYK - mercedes2MERCEDES-BENZ MAN EAU DE TOILETTE

Jeho osobnost ho činí výjimečným. Je uvolněný, přesto stále ve střehu a připravený kdykoli vstoupit do světel ramp. Je zvyklý být v centru pozornosti, kamkoli vstoupí.  Jeho charisma na sebe strhne veškerou pozornost okolí. Přesto toho nezneužívá. Uvědomuje si důležitost soukromí i v profesním životě. Je zvyklý vítězit a úspěch je jeho adrenalinem. Jemně se zachvěje, nadechne, usměje sám k sobě a je opět tím, kým je. Hercem ve svém vlastním životě. Přichází muž v tom pravém slova smyslu. Mercedes-Benz Man: ikona mezi parfémy s nepřehlédnutelným jménem. Vůně, která symbolizuje životní styl plný úspěchu. Je to legenda uvězněna ve flakónu plného mýtické síly. Silná osobnost, nadčasová elegance a jemný zdrženlivý přístup – to tvoří jeho sebejistý charakter.

MBMB_EDT_100ml_with_Box_HD_CMYK - mercedes3DOKONALOST TKVÍ V DETAILU

Strohá silueta, přesto jemná na dotek. Oliver Cresp je slavný tvůrce parfémů, který se právem řadí do úzkého kruhu Maitres Parfumers. Disponuje unikátním talentem při tvorbě vůní, které v sobě kombinují tradici a modernismurs a které obashují nepostižitelné “je ne sais quoi”, které je činí výjimečné. Technicistní high tech matný flakón, ocelově skleněný, vzdávající patřičný hold designu Mercedes. Jemná silueta s tajemným příslibem uprostřed flakónu, znázorňující nejznámější Mercedes Hvězdu, uvnitř masitvního skla na pozadí temně modré vody. Neohrožený a inovativní, luxusní a diskrétní, maskulinní, moderní … a zkrátka odlišný.

MBW EDP 60ml AND Box HD CMYK - mercedes dámskýMERCEDES-BENZ WOMAN EAU DE PARFUM

Poznejte sílu jemnosti. Naprosto okouzlující, luxusní, nečekaná a vytvořená za jediným účelem: Zdůraznit ženskou osobitost. Tato nová vůně Mercedes-Bezn Woman směle vypráví příběh ženskosti a sebevědomí, plná voňavé delikátnosti. Mercedes-Benz Woman je ojedinělou a vzácnou vůní, zkomponovanou ženou pro ženy. Za vůní stojí uznávaná odbornice na dámské vůně Honorine Blanc. Žena, která perfektně rozumí povaze a potřebám ostatních žen. Mercedes-Benz Woman. Jo je žena a její parfém. Mercedes-Benz Woman Eau de Parfum je luxusní, smyslná, květinová a orientální. Představujeme opulentní luxusní a vyjímečnou ženskou vůni. Její příběh začíná s jemně rozvíjející se intenzitou brazilských gardénií, která se vpíjí do kyselých tónů listů černého rybízu, změkčeného vůní hrušky. Následuje vůně květů pomerančovníku, jehož teplá pudrová vůně je doprovázena podmanivou vůní jasmínu. V závěru vůně vás obklopí bohaté a sofistikované tóny santalového dřeva, vanilky, pižma a kašmírového dřeva, které dodávají parfému potřebnou intenzitu.

Objekt vaší touhy

Flakon byl navržen s uměleckou precizností. Byly na něj kladeny stejné nároky jako na kus moderního umění. Je tvořen smyslnými křivkami. Sofistikovaný design flakonu našel svou inspiraci v sochařském umění. Srdce jemně perleťového flakonu je odhaleno skrze sklo, které tak odhaluje i legendární Mercedes hvězdu. Čistota a průhlednost, síla a jemnost, vytříbenost a ženskost, jednoduchost a dokonalost; to jsou slova vystihující tuto neodolatelnou vůni a její originálně zpracovaný flakon.

Mercedes-Benz Woman: Příběh umělkyně, která našla svou múzu

Sebejistá, s nadčasovým stylem, šarmantní a elegantní. Plná inspirace se na plno vrhá do práce, jejíž výsledkem bude umělecké dílo, jehož podobu zná zatím jen ona sama. Když je se svou prací hotova, poodstoupí a na své dílo se podívá okem kritika. Vyhodnotí ho a zváží každičký detail. Nakonec ho přijme svýma očima a nad výsledkem se pousměje. Právě s úspěchem dokončila své umělecké dílo. To je příběh moderní a silné ženy, který vypráví naše vůne.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.