Sociální sítě
Nahoru

Chanel in red

MA2017_04_0004

Ikonická červená rtěnka by měla být součástí toaletky každé ženy. Nicméně není červená jako červená a každé z nás sluší jiná. Chanel proto přichází s novou kolekcí Libre 2017, která je svými podtóny přizpůsobena na míru každé ženě. Vybírat můžete ze čtyř unikátních odstínů, které jsou návratem do klasické éry Chanelu. Gabrielle Chanel by totiž nikdy nebyla tou Gabrielle bez vlastní červené rtěnky, která byla v podstatě součástí jejího „osobního podpisu“. Motto „rouge pour la vie“ neboli „červená pro život“ tak představuje líčení z hlediska jeho každodenní aplikace, v naději, že na míru šitý Chanel si tak tíská celoživotní loajalitu zákaznic vůči červené.

MA2017_04_0007

Kolekci dotváří také make-up pro oči, tváře i nehty, který v mnoha ohledech také využívá červené tóny. Oči jsou pro Chanel nejbližšími „hvězdami“ rtů – jejich tmavé odstíny dokonale vyzdvihují lesk. Exkluzivní rozšířená paleta očních stínů, může být stejně tak chápána jako klasika, která poskytuje produkt v harmonii tónů vyhovující všem ženám.

MA2017_04_0006

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.