Sociální sítě
Nahoru

Prague Polo Cup 2017

D3S_0931 - Copy

V sobotu 9.9. se uskutečnilo finále gentlemanské hry v koňském pólu Prague Polo Cup 2017 v pražské Chuchli, kde jsme s Top Classem nechyběli. Následovalo po dvou dnech adrenalinem nabitého klání mezi jednotlivými pólo kluby. V již 5. ročníku mezinárodního turnaje změřili síly zástupci šesti týmů složených z hráčů z celého světa.

21733583_10208597281009072_1150105555_o

Akce se konala za účasti významných partnerů, mezi nimiž nechyběla ani Fashion Arena Prague Outlet, která nabízí zákazníkům světoznámé i české značky, některé v Čechách dokonce unikátně. U expozice centra mohla zúčastněná společnost obdivovat vzorek nabídky podzimních trendů luxusních značek, které toho mají s pólem hodně společného, jako například Polo Ralph Lauren, Armani Outlet, Baldinini, Calvin Klein, Gant, La Martina, Lacoste, Pinko a další. Počasí všem přálo a tak jsme si za Top Class vychutnali sklenku výborného šampaňského od Veuve Cliquot a společnost překrásných koní i okouzlujících hráčů póla.

DAN_1177

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.