Sociální sítě
Nahoru

zlatá medaile pro Mumm 6

Jedinečná láhev Mumm 6 byla na mistrovství světa šampaňského a šumivého vína (Champagne and Sparkling Wine World Championships – CSWWC) oceněna zlatou medailí. Nejuznávanější a zároveň i nejpřísnější mezinárodní soutěž šumivých vín na světě přilákala v roce 2017 účastníky z 29 zemí světa. Maison Mumm je tedy velmi hrdý na to, že soudci udělila zlatou medaili právě jejich šampaňskému. Mumm 6 získal své jméno podle doby uložení ve sklepích brandu a odhaluje naprosto dokonalou rovnováhu mezi svěžestí a zralostí. S vytříbenou chutí po zralém pečeném ovoci a koření Mumm tak opět dokazuje, že špičková kvalita šampaňského stoupá s časem. Cuvée se nejlépe páruje se zvěřinou pečenou na ovoci, houbami z divokých lesů či sýrem Reblochon.

Mumm_6

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.