Sociální sítě
Nahoru

EXKLUZIVNÍ PARTNERSTVÍ

Octo Maserati Lifestyle 1

Již od roku 2012 se nese v duchu prestiže, luxusu, elegance a designu jedinečné partnerství značek Bulgari a Maserati. Po úspěšném uvedení dvou modelů hodinek Bulgari s chronografem v barvách legendární značky s „trojzubcem“, bylo odhaleno další kolo této prestižní týmové spolupráce. Dne 12. září na frankfurtském autosalonu značka Bulgari oficiálně představila veřejnosti společně s Maserati dva nové modely hodinek Octo Maserati – GranSport a GranLusso.

Octo Maserati Lifestyle 4

Partnerství těchto dvou italských značek zpečeťuje hodnoty, které obě sdílejí. Symbolické je také to, že každá z nich je jedničkou ve své třídě. Nové hodinky řady Octo, které byly speciálně vyvinuty společně s Maserati, ztělesňují mechaniku dokonalosti, jež obě značky sdílí, i jejich příslovečnou exkluzivitu: nové modely hodinek Octo Maserati jsou rezervovány pro majitele vozů s trojzubcem a budou ke koupi pouze v buticích Bulgari.

Octo Maserati Lifestyle 2

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.