Sociální sítě
Nahoru

Něžná krása s oslnivým třpytem diamantů

ladybox

Obdarovat ženu něčím opravdu výjimečným se v dnešní době může stát pořádným oříškem. Známé „diamonds are a girl’s best friend“ ale platí vždy a za všech okolností. A když k blyštivým kamenům přidáte ještě nehynoucí krásu něžné růže, rázem se v očích obdarovávané ženy proměníte na dokonalého může. Čerstvá růže je zkrátka už ohranou pohádkou. Napadlo vás ale někdy spojit diamanty a růži dohromady?

lady1-800

Diamanty jsou nejlepším přítelem ženy a růže tím nejkrásnějším vyjádřením lásky a náklonosti… Zkuste si proto představit, že se přenesete do kouzelného magického světa, kde se všechno třpytí a září tak až přechází zrak. Vše kolem vás je ojíněno drahokamy a tahle tajemná krása vydrží na věky. Jako vystřižené z pohádkové říše jsou květy DIAMOND ROSES ™. Opravdové přírodní květiny jsou upravené speciálním stabilizačním procesem, takže si okvětní lístky zachovávají svůj svěží přirozený vzhled bez nároku na jakoukoliv vodu i několik let. Dokonalosti jim dodávají ručně sázené přírodní nebo broušené diamanty. Vybírat můžete ze tři variant, květina Rosie je poprášena diamantovým prachem, Lady je zdobená přírodními diamanty a Queen je naopak precizně osázená luxusními diamanty broušenými. Cena se pak pohybuje od 3500 Kč. Tenhle oslňující luxus můžete zakoupit na DiamondRoses.cz

queenbox

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.