Sociální sítě
Nahoru

Praha se chystá na největší akci rokenrolu v Česku

Do Prahy se sjedou špičky akrobatického rokenrolu. 7. října sportovní hala Královka bude hostit největší mezinárodní rokenrolovou událost v České republice. Na tanečním parketu proběhne Mistrovství Evropy kategorie Dívčí formace junior.

received_10211025517582451Česko budou reprezentovat čtyři týmy. Z klubu TASK Silueta Praha se předvede formace Mystique a Fresh a z tanečního klubu TŠ Twist Říčany se představí formace Madonna a Queen. Kromě našich závodnic očekáváme i účast zahraničních týmů. Předpokládaná účast je dvacet pět formací z deseti evropských zemí,“ uvádí Jiří Hais, předseda Českého svazu akrobatického rock and rollu.

V rytmu rokenrolu bude probíhat celá sobota. „Kromě formací se samozřejmě předvedou i nejlepší páry evropského akrobatického rokenrolu, které budou závodit ve všech kategoriích. Nejvyšší kategorie A je nominační a závodníci zde budou bojovat o postup na Mistrovství světa 2017, které se bude v prosinci konat ve francouzském Lyonu,“ dodává Jiří Haiss. Závodů se zúčastní závodníci z Ruska, Polska, Maďarska, Německa a dalších evropských států.

Začátek akce, kterou podpořil i magazín Top Class, je naplánován na deset hodin, velké finále, ve kterém se utkají nejlepší sportovci, bude začínat v 19 hodin.Adresa místa konání je Nad Královskou oborou 1080/51, Praha 7-Bubeneč.Rezervace vstupenek a více informací pak naleznete na www.rokenrol.cz.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.