Sociální sítě
Nahoru

Villa Ritter v rodině VeggieHotels

Villa Ritter se stala součástí nadnárodního řetězce hotelů s nabídkou vegetariánské či veganské stravy, které sdružuje internetový portál Veggie-hotels.com. Ve Ville Ritter je navíc vitariánská výživa nedílnou součástí několika detoxikačních léčebných programů. Villa Ritter I 019 (kopie)V srpnu 2017 vstoupilo sdružení VeggieHotels do své již sedmé sezony a opět rozšířilo portfolio ověřených hotelů, které nabízejí chutnou vegetariánskou nebo veganskou stravu. Mezi nimi nově najdeme také karlovarský Vital hotel Villa Ritter. 014 (kopie)Díky své vytříbené kuchyni se lázeňský hotel v Karlových Varech stal členem rodiny více než 500 hotelů v 60 zemích světa. Mezi těmi nejzajímavějšími hotely najdeme např. Hotel Raphaël v samotném centru Říma, kalifornský The Stanford Inn by the Sea, indický Kairali – The Ayurvedic Healing Village, ale i jeden z exotičtějších detox hotelů třeba na Bali. Villa Ritter I 003 (kopie)Vynikající alternativou vůči vzdáleným destinacím je se svými třemi bohatými detoxikačními programy právě karlovarský Vital Hotel Villa Ritter. Součástí 10denní Dettox Complete Cleanse kúry a 7denních Detox Yoga Retreat a Detox Anti Stres programů, stejně jako všech ostatních i krátkodobějších pobytů je vitariánská výživa. Villa Ritter I 009 (kopie)Její rozmanité menu zcela odpovídá hned několika kritériím, podle nichž lze na Veggie-hotels.com destinace s nabídkou především rostlinné stravy vybírat. Je vystavěné nejen na veganské kuchyni, ale také na RAW food pokrmech, a protože hotel považuje vitariánskou výživu za jednu z forem léčebné terapie, hosté si na ni mohou pochutnávat v rámci plné penze. Přírodní součástí holistického zdravotního programu ve Ville Ritter je rovněž pitný plán, který se opírá především o karlovarskou léčebnou minerální vodu. Villa Ritter I 035 (kopie)

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.