Sociální sítě
Nahoru

Oddejte se plynutí na Bali

Až se český podzim zeptá… Odpovíte mu nonšalantním zamáváním z exotických dálek. Možná už je to trochu klišé, ale nejlepší poutě za pozemskými i duchovními rozkošemi podle nás začínají na Bali. Tropický ráj mezi Jávou a Lombokem má mnoho podob – tu luxusní si nejlépe vychutnáte v letovisku Seminyak.

choice

Z místní pětihvězdičkové nabídky nás nejvíce zaujala ikonická síť vil The Layar, která je od hlavy až k patě svá. Okouzlí vás vším, nejvíce však kombinací high-tech architektury a originálního designu, který si umně pohrává s kontrastními přírodními úpravami, všudypřítomnou krásou tropického tvrdého dřeva, mramoru i kamene pocházejícího přímo z indonéského souostroví… Nic tu není děláno jen tak „na oko“, nic nedrhne, vše má svůj hlubší smysl a cíl. Ve světlých, maximálně štědře koncipovaných a otevřených prostorách zkrátka pocítíte, jak důležitá je v životě pomyslná hladkost.

choice

Co vás obzvlášť potěší?

  • Možnost vybrat si z 23 překrásných vil tu pravou! Layar nabízí jednolůžkové, dvou, tří a čtyřlůžkové vily, záleží tedy jen na tom, kolik prostoru potřebujete ke štěstí právě vy.
  • Maximum soukromí – pomocná ruka je vždy nablízku, ale místní personál je empatický, a tak se zjevuje jen ve chvílích, kdy ho potřebujete.
  • Civilizace na dosah. Až vás omrzí relaxace v soukromých zahradách s vlastním bazénem, vydejte se do víru dění. Nejlepší restaurace, bary a butiky jsou vzdálené jen několik kroků. Nechybí ani „sedmé nebe“ v podání stylového podniku Settimo Cielo, který – jak už název napovídá – nabízí nadpozemské zážitky zprostředkované tím nejlepším z italské kuchyně.

Kontakt: elitehavens.com

The Layar

Více o luxusních privátních vilách se dočtete v aktuálním vydání časopisu TOP CLASS (č. 5, na stáncích od 11. 9.)

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.