Sociální sítě
Nahoru

Krbová kamna s panoramatickým prosklením

Krbová kamna nejsou jen zapomenutá klasika. V současné době se k nim mnoho bytových architektů vrací a využívá je jako vděčný dominantní prvek bytu, doslova srdce domu. Není divu – pohled na hřejivý oheň nás uklidňuje už desetitisíce let a panoramatické prosklení ze tří stran tento pravěký dojem ještě umožňuje.

Azul (2)Krbová kamna Vision mají horní i zadní vývod kouřovodu, takže je můžete zapojit bez narušení dojmu z elegantního moderního designu s panoramatickým prosklením. Externí přívod vzduchu podporuje optimální hoření a šetří palivo. Regulaci sekundárního vzduchu řídí automaticky klapka na zadní straně kamen. Otočný rošt usnadňuje čištění. Šikovné úložiště dřeva ve spodní části kamen vzhledově ladí s designem. Kamna mají výkon 2,1 – 6,4 kW a vytopí až 115 m3. Lze v nich topit kusovým dřevem a ekobriketami.

HyperFocal: 0

Vision kamna (2)

Yukon (2)

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.