Sociální sítě
Nahoru

Nechte se okouzlit parfémy s aurou uměleckých děl

Pokud jste stejně jako my fanoušky uměleckého parfumářství Nobile 1942, jistě vás potěší zpráva, že janovská značka před nedávnem vstoupila na český trh  nově ji najdete v brněnském butiku Vavavoom. Těšit se můžete na vůně stvořené z italských ingrediencí a vzácných surovin od dodavatelů, kteří nabízejí pouze nejvyšší kvalitu. Značka Nobile 1942 je kromě jiného pověstná také tím, že neustále pátrá po nových řemeslných výrobcích, materiálech a exkluzivních pracovních postupech.

1 Vavavoom_Nobile 194200001

Zakladatelé uměleckého parfumářského domu Nobile 1942 Massimo Nobile a Stefania Giannino.

Na český trh vstupuje Nobile 1942 představením prémiové novinky 1001, kterou přijeli do Prahy ukázat sami zakladatelé uměleckého parfumářského domu Massimo Nobile a Stefania Giannino. Parfém 1001 se zrodil především díky jejich lásce ke knihám a magickému procesu psaní a čtení. Nikoho tak asi nepřekvapí, že jeho hlavním záměrem je zprostředkovat emoce, jež zažíváme během objevování oblíbených uměleckých děl chvíle plné radosti, jež nelze polapit v čase a prostoru…

2 Vavavoom_Nobile 194200005

Stefania Giannino, umělecká ředitelka značky, o nové vůni Nobile 1942 říká: „Základní myšlenkou vůně 1001 je přesně tento pocit kontinuity, očekávání, svádění slovy. Nikdo nezná svůdnou moc vyprávění příběhů lépe než Šeherezáda, hrdinka Tisíce a jedné noci, která svými pohádkami dokázala okouzlit muže, jenž ji původně chtěl nechat zabít. Originální verzi této knihy jsem objevila během univerzitních studií arabštiny a úplně jsem se do ní zamilovala. Právě ona mi poskytla prvotní impuls pro vytvoření vůně 1001.“

3 Vavavoom_Nobile 194200006

Massimo Nobile a majitelka brněnské parfumerie Vavavoom Lucie Levenson

Hlavní úlohy v kompozici 1001 se zhostil papyrus, jež patří k nezpochybnitelným symbolům komunikace. Dále ucítíte svěží, průzračné kořenité tóny čerstvého elemi, zázvoru a růžového pepře, které se prolínají se šťavnatým červeným čajem. Na vonné scéně nechybí ani akord živočišné a ženské růže a smyslné květinové srdce, které je naplněno šafránem a hřejivým extraktem z kurkumy. Vůni 1001 v koncentraci Eau de Parfum můžete pořídit za 5900 Kč na www.vava-voom.cz.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.