Sociální sítě
Nahoru

Svatební mámení v Chateau Mcely

web_Foto Štěpán Vrzala, dekorace Inspirito.cz, zastoupení Lilly Madona Prague (3)

FOTO: Štěpán Vrzala

V nádherném zámku Chateau Mcely právě vrcholí období svateb, což rozhodně nebrání v plánování další úspěšné sezony. Pokud chcete v nastávajícím roce stvrdit svůj příběh lásky i vy, jistě vás budou zajímat aktuální trendy. Na výsluní se hřejí především dekorace s geometrickými tvary, svatební dorty v mramorovém a kamenném designu, šetřit se nebude ani světýlky a závěsnými dekoracemi. To vše v kontrastu s ručně malovanými tiskovinami a nápaditými slavobránami.

web_COVER_Foto Pavlína Jarošová, dekorace Inspirito.cz, sweet bar Prague City Cakes (4)

FOTO: Pavlína Jarošová

I nadále budou IN svatby v BOHO stylu, které v Chateau Mcely zvládnou realizovat v luxusním podání, se skvělým servisem a maximální grácií. Romantiku nabízí především svatba na některé ze zámeckých luk. Neopakovatelnou atmosféru pak celé události propůjčí stylová party před svatební oslavou – nabízí se například pool picnic party u jezírka či večerní barbecue ve stylu Provence…

www.pelucha.com

FOTO: www.pelucha.com

Výběr nejvhodnějšího ročního období už záleží jen na vašich vizuálních preferencích: jaro v  Chateau Mcely se nese v duchu tulipánů a narcisů. Pro léto je typická fialová šalvějová stuha linoucí se celým parkem a barevnými voňavými loukami. Krásný je i zádumčivý podzim, během něhož se zámecké listy zbarví do poetických tónů. Závěr roku vyniká díky velkolepé adventní výzdobě, osvětlenému parku sedmi sty metry řetězů a extravagancí zářících lustrů zavěšených na stromech. Jaká bude vaše volba?

web_Foto Pavlína Jarošová, dekorace Inspirito.cz, sweet bar Prague City Cakes (6)

FOTO: Pavlína Jarošová

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.