Sociální sítě
Nahoru

DIAMANTOVÉ MANŽETY

Statement šperky, které nepotřebují společnost dalších zlatnických skvostů, si žádají štíhlá zápěstí a pozornost okolí. Podlehněte jedinečnosti top 3 haute jewelry náramků obsypaných blyštivými kameny.

6

Duše legendární herecké ikony Elizabeth Taylorové, věčné milovnice klenotů Cartier, se vtělila do kompozice hned několika na sebe navazujících náramků kolekce Love. Sedm pevně spojených kruhů reprezentuje oddanost, věrnost i věčnou lásku.

5 135 000 Kč, Cartier

1

Ohromující 10,47 karátový spinel ze Srí Lanky v levandulovém odstínu si užívá společnosti diamantů o váze 34 karátů. Jedinečný šperk z bílého zlata je highlightem kolekce Blossom.

Cena na vyžádání, Louis Vuitton

3

Jedna z nejslavnějších šperkařek začátku 20. století vytvořila více než 9000 originálních maleb šperků, z nichž se jich jen pár dočkalo svého odhalení. Letos spatřila světlo světa křišťálová manžeta dle jejího návrhu zdobená téměř 11 karáty bagetových a pavé diamantů.

1 270 000 Kč, Suzanne Belperron

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.