Sociální sítě
Nahoru

POP UP BOUTIQUE VALENTINO V HOTELU COSTES V PAŘÍŽI

Valentino představil ve věhlasném hotelu Costes v Paříži svůj exkluzivní I♥SPIKE pop up butik se speciální instalací. Ve spojení s pařížským módním týdnem módy tento proslulý hotel poprvé pořádá specializovaný pop up butik pro módní dům Valentino. Dočasný butik byl otevřen 26. září, navštívit jej však můžete až do 6. října.

U této příležitosti značka Valentino představuje exkluzivní limitovanou edici kabelky Valentino Garavani Rockstud Spike, navrženou kreativním ředitelem Pierpaolo Picciolim, která bude  k dostání jen v hotelu Costes. Vínová sametová kabelka v limitované edici s platinovými detaily odráží intenzivní burgundský odstín nově zrekonstruovaného hotelu Costes. „Hotel Costes je mým dalším domovem už více než 15 let – pokaždé, když sem vstoupím, ta vůně, hudba, osvětlení, vrátný a vždy  přítomný pan Costes, mi vždy navodí domácí atmosféru. Tento hotel je jedním z nejznámějších na světě a vytvoření limitované edice Rockstud Spike u této příležitost byla ideální“, říká Pierpaolo Piccioli, kreativní ředitel Maison Valentino.

Pierpaolo Piccioli, kreativní ředitel Maison Valentino

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.