Sociální sítě
Nahoru

Vizuální symfonie z bezbřehých dálek

Zelený ráj na zemi milují nejen příznivci kultovního filmového zpracování Pána prstenů. Nový Zéland v sobě totiž skrývá kus krásy z celého světa. Pokud nevíte, kde začít a baví vás především atmosféra prázdninových letovisek, vydejte se nejprve do téměř pětitisícové Wanaky, která se nachází v regionu Otago na jižním ostrově Nového Zélandu.

web_DSC_1531-HDR

Roli nezpochybnitelné hvězdy tu zastává především soukromá rezidence The Dacha, která dokonale ztělesňuje eleganci moderní architektury a nabízí dramatické panoramatické výhledy na jezero Wanaka i okolní hory. Za nádhernou stavbou s pečlivě promyšleným architektonickým plánem nestojí žádný realitní gigant, ale čtyřčlenná rodina, která si nechala nádherný dům postavit na přání. Jeho obsah byl prostý: cítit se tu maximálně dobře a hlavně jako doma.

Kontakt: ultravillas.com

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.