Sociální sítě
Nahoru

Butik zamilovaných Marry Me v centru Prahy

Tomu nejkrásnějšímu okamžiku, kdy si dvě blízké duše řeknou ano, předchází stejně milá povinnost – výběr zásnubního a snubních prstenů. Ve světě, kde jsou vztahy více komplikované, se životní láska stává nadějí, optimistickým pohledem do budoucnosti a vírou v něco pevného a bezpečného.

170831_D6A0481_1Svou náklonost, touhu a jistotu v toho druhého můžete stvrdit unikátním šperkem. Značka Halada otevřela v Praze svůj první butik zaměřený čistě na svatební klenoty Marry Me.

170831_D6A0537V ulici Na Příkopě 15 se otevřel svět zrcadlící vaše niterné emoce, sny a lásku. Butik Marry Me by Halada představuje výběr nadčasových šperků z kvalitních a moderních materiálů, které uchvátí každé ženské srdce.

Expressing their love.Značka Halada se pyšní nejen designovými produkty s duší a spoluprací s takovými jmény jako je Niessing a Gertsner, ale také individuálním přístupem ke každému klientovi. Je tedy jistotou, že zde najdete ten pravý šperk, který z prsteníčku nesundáte do konce života. Cenově jednotlivé kousky nepřesahují hranici 50 000 Kč a stávají se tak dostupnými malými poklady i pro mladé novomanžele.

Couple in love drinking coffee in coffee shop

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.